06/06/2019 06/06/2019 Σε περιοχές του πλανήτη που τίποτα δεν είναι δεδομένο, που η πείνα και η φτώχεια μαστίζουν τους ανθρώπους, η Ορθοδοξία στηρίζει τις τοπικές κοινότητες. Ο π. Τιμόθεος Ντούμπα στην Επισκοπή Κισινγκάνι στο Κονγκό πραγματοποιεί σημαντικό έργο Το ποίμνιό του και ίδιος νιώθουν ευγνώμονες. Από τη προσωπική του σελίδα στο Facebook διαβάζουμε: ΣΗΜΕΡΑ 02.06.2019, 5η ΚΥΡΙΑΚΗ...
06 Ιουνίου, 2019 - 8:33
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2019 - 9:07

Τα παιδιά του Κονγκό υμνούν τον Κύριο (βίντεο)

Διαδώστε:
Τα παιδιά του Κονγκό υμνούν τον Κύριο (βίντεο)

Σε περιοχές του πλανήτη που τίποτα δεν είναι δεδομένο, που η πείνα και η φτώχεια μαστίζουν τους ανθρώπους, η Ορθοδοξία στηρίζει τις τοπικές κοινότητες.
Ο π. Τιμόθεος Ντούμπα στην Επισκοπή Κισινγκάνι στο Κονγκό πραγματοποιεί σημαντικό έργο
Το ποίμνιό του και ίδιος νιώθουν ευγνώμονες.
Από τη προσωπική του σελίδα στο Facebook διαβάζουμε:

ΣΗΜΕΡΑ 02.06.2019, 5η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. Όλα τα παιδιά που επωφελούνται από αυτό το γεύμα ευχαριστούν όλους εκείνους τους φίλους μας του Face Book που τους σκέφτονται, βοηθώντας και στηρίζοντάς τους από το υστέρημά τους για να έχουν τουλάχιστον ένα γεύμα κάθε Κυριακή μετά την εκκλησία. Ευχαριστούν τα παιδιά εκ μέσης καρδίας όλους τους ευεργέτες και ευεργέτισσές τους και τους εύχονται τα έτη τους να είναι πολλά και ευλογημένα, να έχουν κάθε ευλογία από τον Χριστό και την Παναγία μας στα σπίτια τους. Ο Θεός του ελέους και των οικτιρμών να πολλαπλασιάσει στους ευεργέτες εκατό φορές τις δωρεές τους και να μη τους λείπει τίποτα! Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους ευεργέτες μας. Ζήτω η Ελλάδα μας!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων