01/09/2022 01/09/2022 Ο Μητροπολίτης Κινσάσα Θεοδόσιος τέλεσε τα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην περιοχή Κασαγκούλου. Ο  ναός κτίσθηκε επί Αρχιερατείας Μητροπολίτου Κεντρώας Αφρικής Ιγνατίου από τον Ιεραποστολικό Σύλλογο της Αθήνας «Ιερός Χρυσόστομος». Στις 28 Αυγούστου ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος εγκαινίασε στο δεξιό κλίτος του Ναού και δεύτερη Αγία Τράπεζα επ ονόματι του Οσίου...
01 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2022 - 13:38

Τα πρώτα εγκαίνια Ναού στην Κινσάσα από τον Μητροπολίτη Θεοδόσιο

Διαδώστε:
Τα πρώτα εγκαίνια Ναού στην Κινσάσα από τον Μητροπολίτη Θεοδόσιο

Ο Μητροπολίτης Κινσάσα Θεοδόσιος τέλεσε τα εγκαίνια του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην περιοχή Κασαγκούλου.

Ο  ναός κτίσθηκε επί Αρχιερατείας Μητροπολίτου Κεντρώας Αφρικής Ιγνατίου από τον Ιεραποστολικό Σύλλογο της Αθήνας «Ιερός Χρυσόστομος». Στις 28 Αυγούστου ο Μητροπολίτης Θεοδόσιος εγκαινίασε στο δεξιό κλίτος του Ναού και δεύτερη Αγία Τράπεζα επ ονόματι του Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ.



Ο Μητροπολίτης εξήγησε βήμα βήμα  στους πιστούς σημεία της Ακολουθίας των Εγκαινίων και μετέφερε σε όλους την πατρική αγάπη και τις ευχές του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ Θεοδώρου  Β’.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων