26/02/2021 26/02/2021 “Σκορπίζουμε χαρά απ’ την χρυσή σας την καρδιά! Τα χαμόγελα των παιδιών μας δίνουν δύναμη! Σας ευχαριστούμε!” Με αυτή την ανάρτηση η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας στην καρδιά της Αφρικής, στο Κονγκό, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την άνθιση της Ορθοδοξίας στις περιοχές αυτές, παρά τις αντίξοες συνθήκες. Εκεί προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την...
26 Φεβρουαρίου, 2021 - 9:04

“Τα χαμόγελα των παιδιών μάς δίνουν δύναμη”

Διαδώστε:
“Τα χαμόγελα των παιδιών μάς δίνουν δύναμη”

“Σκορπίζουμε χαρά απ’ την χρυσή σας την καρδιά! Τα χαμόγελα των παιδιών μας δίνουν δύναμη! Σας ευχαριστούμε!” Με αυτή την ανάρτηση η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας στην καρδιά της Αφρικής, στο Κονγκό, περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την άνθιση της Ορθοδοξίας στις περιοχές αυτές, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Εκεί προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την ανέγερση του πρώτου Μοναστηριού της Μητροπόλεως Κανάγκας. Το παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Όσιο Παΐσιο λαμβάνει ήδη μορφή, όπως επίσης και το υπαίθριο αρχονταρίκι. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Θεοδόσιος επισκέπτεται τον χώρο και επιθεωρεί προσωπικά τις εργασίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων