07/10/2019 07/10/2019 Σε μια περιοχή ξεχασμένη του χάρτη, στην πόλη Μπούνια του Ανατολικού Κονγκό η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός αντιστέκονται. Ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ντούμπα, του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας κρατά αναμμένη τη φλόγα της πίστης, στους λιγοστούς Ορθοδόξους που έχουν απομείνει και το έργο του αποδίδει καρπούς. Χθες, στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Μπούνιας, οργανώθηκε συσσίτιο πρώτα για...
07 Οκτωβρίου, 2019 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2019 - 9:52

Ταΐζοντας τα παιδιά του δρόμου

Διαδώστε:
Ταΐζοντας τα παιδιά του δρόμου

Σε μια περιοχή ξεχασμένη του χάρτη, στην πόλη Μπούνια του Ανατολικού Κονγκό η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός αντιστέκονται. Ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ντούμπα, του Πατριαρχείου της Αλεξανδρείας κρατά αναμμένη τη φλόγα της πίστης, στους λιγοστούς Ορθοδόξους που έχουν απομείνει και το έργο του αποδίδει καρπούς.

Χθες, στην Ενορία του Αγίου Νικολάου Μπούνιας, οργανώθηκε συσσίτιο πρώτα για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά του δρόμου και στη συνέχεια για τα κωφάλαλα παιδιά στα οποία προσφέρθηκαν κουτάλια για να τα χρησιμοποιούν και να μην τρώνε με τα χέρια!

Ο πατήρ Τιμόθεος στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κάνει ιδιαίτερη μνεία στον μικρό κωφάλαλο Baraka, που το όνομά του σημαίνει ευλογία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων