02/08/2020 02/08/2020 Βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ ῾Αγίου Πνεύματος! Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Ιεροσπτολικό έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας στα βάθη της Αφρικανικής Ηπείρου. Η Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, υπακούοντας στην εντολή του Χριστού, συμμετέχει στο κοσμοσωτηριο έργο της Εκκλησίας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να...
02 Αυγούστου, 2020 - 10:59
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2020 - 11:01

ΤΑΝΖΑΝΙΑ: 210 κατηχούμενοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα

Διαδώστε:
ΤΑΝΖΑΝΙΑ: 210 κατηχούμενοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα

Βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ ῾Αγίου Πνεύματος!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Ιεροσπτολικό έργο της Ορθοδόξου Εκκλησίας στα βάθη της Αφρικανικής Ηπείρου. Η Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, υπακούοντας στην εντολή του Χριστού, συμμετέχει στο κοσμοσωτηριο έργο της Εκκλησίας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να συνάξει τα τέκνα του Θεού τα διασκορπισμένα.

Χθες, 210 αδελφοί μας έλαβαν τον Άγιο Βάπτισμα από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο στο Ιεραποστολικό Κέντρο Κινταμάλι Ιρίγκας.

«Ως Ιεραποστολική Στέγη, ευχόμαστε το πνευματικό έργο της Επισκοπής Αρούσας να επεκταθεί και να καρποφορήσει εις τον αιώνα και οι νεοφώτιστοι αδελφοί μας από τα χωριά Νιαμιχού, Νζίχι, Ιγκανγκιμάλε, Μακότα και Μκόμπε να στερεωθούν στην Αγία μας Εκκλησία και να έχουν πλούσια στη ζωή τους τη χάρη του Αγίου Πνεύματος!», καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεραποστολικής Στέγης στο facebook.

Βαπτίζοντες αὐτοὺς εἰς τὸ ὄνομα τοῦ Πατρὸς καὶ τοῦ Υἱοῦ καὶ τοῦ ῾Αγίου Πνεύματος!Η Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας, υπακούοντας στην εντολή του Χριστού, συμμετέχει στο κοσμοσωτηριο έργο της Εκκλησίας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να συνάξει τα τέκνα του Θεού τα διασκορπισμένα! 210 αδελφοί μας έλαβαν χθες τον Άγιο Βάπτισμα από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικο στο Ιεραποστολικό Κέντρο Κινταμάλι Ιρίγκας.

Geplaatst door Ιεραποστολική Στέγη op Zaterdag 1 augustus 2020

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων