19/01/2024 19/01/2024 Η εορτή του Αγίου Αντωνίου εορτάστηκε στην ομώνυμη ενορία της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας στο χωριό Ντούλι. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας προέβη στις χειροθεσίες αναγνωστών που διακονούν στην ενορία του Αγίου Αντωνίου και στις γειτονικές ενορίες ως ιεροψάλτες και διακονητές. Οι αναγνώστες...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 14:51
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 14:22

Τανζανία: Εορτή του Αγίου Αντωνίου στο Ντούλι και χειροθεσίες αναγνωστών

Διαδώστε:
Τανζανία: Εορτή του Αγίου Αντωνίου στο Ντούλι και χειροθεσίες αναγνωστών

Η εορτή του Αγίου Αντωνίου εορτάστηκε στην ομώνυμη ενορία της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας στο χωριό Ντούλι. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας προέβη στις χειροθεσίες αναγνωστών που διακονούν στην ενορία του Αγίου Αντωνίου και στις γειτονικές ενορίες ως ιεροψάλτες και διακονητές.

Οι αναγνώστες αποτελούν τον πυρήνα των λαϊκών στελεχών της Επισκοπής, οι οποίοι διακονούν στους τομείς της κατήχησης και της οργάνωσης των βυζαντινών χορωδιών στις διάφορες ενορίες.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε γεύμα προσφορά των αδελφών Σταύρου Τσανούσα εις μνήμην των συγγενών του, και Αικατερίνης εις μνήμην Θεοδώρας, Δημητρίου και Ελένης.

Πηγή: ιεραποστολική στέγη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων