19/07/2022 19/07/2022 Καθαρό νερό θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πίνουν 1.800 μαθητές του σχολείου «Άγιος Ιάκωβος» της Ιεράς Μητροπόλεως Ειρηνουπόλεως και κάτοικοι της περιοχής καθώς με μέριμνα δωρητών, οι οποίοι δεν θέλουν να αποκαλύψουν το όνομά τους, κατασκευάστηκε ένα πηγάδι άντλησης νερού. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός και...
19 Ιουλίου, 2022 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2022 - 12:20

Τανζανία: Η Εκκλησία εξασφαλίζει καθαρό νερό για 1.800 μαθητές και κατοίκους

Διαδώστε:
Τανζανία: Η Εκκλησία εξασφαλίζει καθαρό νερό για 1.800 μαθητές και κατοίκους

Καθαρό νερό θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να πίνουν 1.800 μαθητές του σχολείου «Άγιος Ιάκωβος» της Ιεράς Μητροπόλεως Ειρηνουπόλεως και κάτοικοι της περιοχής καθώς με μέριμνα δωρητών, οι οποίοι δεν θέλουν να αποκαλύψουν το όνομά τους, κατασκευάστηκε ένα πηγάδι άντλησης νερού.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός και σε ανάρτησή του έγραψε: “Αδελφοί μου ένα ακόμη πηγάδι με την βοήθεια της Παναγίας μας θα προσφέρει καθαρό νερό στους 1.800 μαθητές του σχολείου μας «Αγίου Ιακώβου» και στην γύρω περιοχή, ευχαριστούμε τους ανώνυμους δωρητές!!!”

Το έργο της Ορθόδοξης ιεραποστολής στην Αφρική είναι καθημερινό και επίπονο. Οι άνθρωποι ξεδιψούν με το νερό που δεν αποτελεί κάτι αυτονόητο για τις περιοχές αυτές καθώς, μπορεί να περπατήσουν ώρες μέχρι να εντοπίσουν πόσιμη πηγή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων