26/12/2023 07/01/2024 Μεγάλο κύμα Ρωμαιοκαθολικών πιστών στην Τανζανία ζητούν επίμονα να προσέλθουν στην Ορθοδοξία το τελευταίο διάστημα, όπως κάνει γνωστό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος. Σε δήλωση του ο Θεοφιλέστατος αναφέρει: «Μεγάλες και πολλές ομάδες Ρωμαιοκαθολικών πιστών στην Τανζανία ζητούν επίμονα να προσέλθουν στην Αγία Ορθοδοξία μας, μετά την προκλητική δήλωση του Πάπα...
26 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:34
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2024 - 20:33

Επίσκοπος Μπουκόμπας: «Ομάδες Ρωμαιοκαθολικών πιστών στην Τανζανία ζητούν να προσέλθουν στην Ορθοδοξία»

Διαδώστε:
Επίσκοπος Μπουκόμπας: «Ομάδες Ρωμαιοκαθολικών πιστών στην Τανζανία ζητούν να προσέλθουν στην Ορθοδοξία»

Μεγάλο κύμα Ρωμαιοκαθολικών πιστών στην Τανζανία ζητούν επίμονα να προσέλθουν στην Ορθοδοξία το τελευταίο διάστημα, όπως κάνει γνωστό ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομος.

Σε δήλωση του ο Θεοφιλέστατος αναφέρει:

«Μεγάλες και πολλές ομάδες Ρωμαιοκαθολικών πιστών στην Τανζανία ζητούν επίμονα να προσέλθουν στην Αγία Ορθοδοξία μας, μετά την προκλητική δήλωση του Πάπα της Ρώμης να ευλογήσει το γάμο ομοφυλόφιλων η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Παρακολουθούμε το φαινόμενο και με την καθοδήγηση του Πατριαρχείου μας θα ενεργήσουμε. Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε τις προσεχείς μέρες.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων