16/01/2024 16/01/2024 Κατά την τέλεση των θυρανοιξίων και της πρώτης Θείας Λειτουργίας στο νεόδμητο Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Σινγκίντα, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευλογία να αποκτήσουν μία νέα πηγή νερού. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η κατασκευή γεώτρησης στο προαύλιο του Ιερού Ναού, από την οποία θα αντλούν καθαρό νερό για τις διάφορες ανάγκες τους. Με την...
16 Ιανουαρίου, 2024 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2024 - 21:07

Τανζανία: Νέα γεώτρηση στην Σινγκίντα

Διαδώστε:
Τανζανία: Νέα γεώτρηση στην Σινγκίντα

Κατά την τέλεση των θυρανοιξίων και της πρώτης Θείας Λειτουργίας στο νεόδμητο Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Σινγκίντα, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την ευλογία να αποκτήσουν μία νέα πηγή νερού.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η κατασκευή γεώτρησης στο προαύλιο του Ιερού Ναού, από την οποία θα αντλούν καθαρό νερό για τις διάφορες ανάγκες τους. Με την ολοκλήρωση αυτού του έργου, ο Άγιος Νεκτάριος θα αποτελεί καθημερινό σημείο αναφοράς τόσο της πνευματικής ζωής όσο και της υλικής επιβίωσής τους.

“Είμαστε ευγνώμονες στην οικογένεια του Χρήστου Ρουσογιάννη, αφού η αγάπη τους για την ιεραποστολή χάρισε στους αδελφούς μας στη Σινγκίντα το Ναό του Αγίου Νεκταρίου και τη γεώτρηση. Ευχόμαστε ο Κύριος να τους ανταποδώσει εκατονταπλασίονα την ευεργεσία τους!”, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ιεραποστολικής στέγης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων