10/05/2022 10/05/2022 Το χωριό Μσισίνα της επαρχίας Ιρίγκα υποδέχθηκε το νέο του εφημέριο. Πρόκειται για τον πατέρα Σεβαστιανό, ο οποίος χειροτονήθηκε πρεσβύτερος τη Δευτέρα της Διακαινησίμου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας κ. Αγαθόνικο. Ο π. Σεβαστιανός κατάγεται από το χωριό Μσισίνα και οι συγχωριανοί του ετοίμασαν γιορτή προκειμένου να τον υποδεχθούν, γιατί λόγω της μεγάλης απόστασης από...
10 Μαΐου, 2022 - 21:55
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 23:53

Τανζανία: Θερμά υποδέχθηκαν τον νέο εφημέριο στο χωριό Μσισίνα

Διαδώστε:
Τανζανία: Θερμά υποδέχθηκαν τον νέο εφημέριο στο χωριό Μσισίνα

Το χωριό Μσισίνα της επαρχίας Ιρίγκα υποδέχθηκε το νέο του εφημέριο. Πρόκειται για τον πατέρα Σεβαστιανό, ο οποίος χειροτονήθηκε πρεσβύτερος τη Δευτέρα της Διακαινησίμου από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρούσας κ. Αγαθόνικο.

Ο π. Σεβαστιανός κατάγεται από το χωριό Μσισίνα και οι συγχωριανοί του ετοίμασαν γιορτή προκειμένου να τον υποδεχθούν, γιατί λόγω της μεγάλης απόστασης από το Ιεραποστολικό Κέντρο δεν μπόρεσαν να παρεβρεθούν στη χειροτονία του. Ετοίμασαν γεύμα, το οποίο προσφέρθηκε μετά τη Θεία Λειτουργία μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης. Τον π. Σεβαστιανό στην πρώτη του Θεία Λειτουργία στον τόπο καταγωγής του συνόδευσε ο Ιερομόναχος Νικηφόρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων