25/05/2022 25/05/2022 Όσους συνέδραμαν στην ενίσχυση για την αγορά εμβολίων προκειμένου να εμβολιαστούν έγκαιρα 3.000 παιδιά για την ανεμοβλογιά στην Αφρική και ειδικότερα στην Τανζανία, ευχαρίστησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος.  “Χριστός Ανέστη!!! Αδελφοί μου θέλω μέσα από την καρδιά μου, σήμερα που ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 3.000 παιδιών για...
25 Μαΐου, 2022 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2022 - 16:07

Τανζανία: Χιλιάδες παιδιά εμβολιάζονται κατά της ανεμοβλογιάς χάρη στην Εκκλησία

Διαδώστε:
Τανζανία: Χιλιάδες παιδιά εμβολιάζονται κατά της ανεμοβλογιάς χάρη στην Εκκλησία

Όσους συνέδραμαν στην ενίσχυση για την αγορά εμβολίων προκειμένου να εμβολιαστούν έγκαιρα 3.000 παιδιά για την ανεμοβλογιά στην Αφρική και ειδικότερα στην Τανζανία, ευχαρίστησε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μητροπολίτης Ειρηνουπόλεως κ. Δημήτριος. 

“Χριστός Ανέστη!!! Αδελφοί μου θέλω μέσα από την καρδιά μου, σήμερα που ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 3.000 παιδιών για την ανεμοβλογιά, να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ πάντοτε το άρωμα της αγάπης σας να φθάνει στα πέρατα της γης!!! Και πάντοτε στη ζωή σας να πορεύεστε με πίστη και αγάπη!

(Κι άλλη μία απόδειξη ότι ο Θεός καθοδηγεί τα βήματα μας, είναι ότι τώρα που ξεκίνησε η επιδημία της «ευλογιάς των πιθήκων» εμείς ήδη έχουμε εμβολιάσει τα τελευταία 2 χρόνια περισσότερα από 15.000 παιδιά!!! Γι’ αυτό σας λέω 30 χρόνια τώρα «ότι η κάθε προσφορά σας γίνεται ζωή για τα παιδιά της Αφρικής»!)”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων