04/09/2021 05/09/2021 Τελέσθηκε σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου 2021, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου της Θεολογικής Σχολής Κινσάσας, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κανάγκας κ. Θεοδοσίου και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολιτού Κινσάσας κυρού Νικηφόρου. Στην Θ. Λειτουργία έλαβε μέρος και ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Κατάγκας π. Κοσμάς. Στην Θεία...
04 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 05/09/2021 - 21:11

Κονγκό: Τελέσθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας

Διαδώστε:
Κονγκό: Τελέσθηκε το 40ήμερο μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη Κινσάσας

Τελέσθηκε σήμερα, 4 Σεπτεμβρίου 2021, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου της Θεολογικής Σχολής Κινσάσας, Αρχιερατική Θεία Λειτουργία υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κανάγκας κ. Θεοδοσίου και Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακαριστού Μητροπολιτού Κινσάσας κυρού Νικηφόρου.

Στην Θ. Λειτουργία έλαβε μέρος και ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Κατάγκας π. Κοσμάς. Στην Θεία Λειτουργία μίλησε ο π. Κοσμάς ενώ στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στον μακαριστό Μητροπολίτη Νικηφόρο μίλησε ο Σεβασμιώτατος κ. Θεοδόσιος. Η εκδήλωση ήταν πολύ συγκινητική καθώς οι πάντες αναφέρθηκαν με πολύ αγάπη, σεβασμό, εκτίμηση και συγκίνηση στην μορφή του κεκοιμημένου Ιεράρχου. Μεταξύ των τραγουδιών που αφιέρωναν στον μακαριστό οι χορωδίες ήταν και εγκωμιαστικοί ύμνοι. Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Θεοδόσιος μετέφερε ευχές και ευλογίες του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου του Β’ σε όλους τους αδελφούς.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων