17/04/2020 17/04/2020 “Τετέλεσται, δηλαδή τα πάντα τώρα αρχίζουν” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της, η Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου, κ. Προδρόμου. “Τετέλεσται, κι ο Άδης τη αστραπή της Θεότητος διαλύθηκε. Τετέλεσται και τα μνημεία άδειασαν, οι πέτρες σχίστηκαν, οι εχθροί σου διασκορπίστηκαν, το κακο είναι πιο άδειο και ασήμαντο από ποτέ...
17 Απριλίου, 2020 - 19:34
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 19:48

“Τετέλεσται, δηλαδή τα πάντα τώρα αρχίζουν”

Διαδώστε:
“Τετέλεσται, δηλαδή τα πάντα τώρα αρχίζουν”

“Τετέλεσται, δηλαδή τα πάντα τώρα αρχίζουν” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της, η Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου, κ. Προδρόμου.

“Τετέλεσται, κι ο Άδης τη αστραπή της Θεότητος διαλύθηκε. Τετέλεσται και τα μνημεία άδειασαν, οι πέτρες σχίστηκαν, οι εχθροί σου διασκορπίστηκαν, το κακο είναι πιο άδειο και ασήμαντο από ποτέ και ο Παράδεισος δεν κουράζεται να βάζει κόσμο. Να σε βλέπω στο Σταυρό, στην Άκρα Ταπείνωση, εκεί που μοιάζεις Νικημένος, και να ξέρω πως τα πάντα θα πάνε καλά”.

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων