26/02/2021 26/02/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης Αιθιοπίας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας θα τιμήσει τον Νεοφανή Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη με Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γρηγεντίου Επισκόπου Αιθιοπίας που βρίσκεται εντός της Μητροπολιτικής Κατοικίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ημέρα που...
26 Φεβρουαρίου, 2021 - 17:26
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2021 - 16:17

Θα τιμηθεί στην Αιθιοπία ο Όσιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης

Διαδώστε:
Θα τιμηθεί στην Αιθιοπία ο Όσιος Εφραίμ ο Κατουνακιώτης

Η Ιερά Μητρόπολη Αξώμης Αιθιοπίας του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας θα τιμήσει τον Νεοφανή Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη με Πανηγυρική Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Γρηγεντίου Επισκόπου Αιθιοπίας που βρίσκεται εντός της Μητροπολιτικής Κατοικίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης η Θεία Λειτουργία θα τελεστεί το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ημέρα που εκοιμήθη ο Όσιος Εφραίμ το 1998, στις 10 το πρωί.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων