28/06/2020 28/06/2020 Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 28 Ιουνίου, στο χωριό Καράγκουε της Επισκοπής Μπουκόμπα στην Τανζανία. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας κ. Αγαθόνικος, ο οποίος είναι και ο Τοποτηρητής της Επισκοπής. Στο μυστήριο τον Θεοφιλέστατο πλαισίωσαν 14 ιερείς και στο τέλος ακολούθησε ιερατική σύναξη. Στη σύναξη ο κ. Αγαθόνικος ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ποιμνίου...
28 Ιουνίου, 2020 - 19:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2020 - 19:23

Θεία Λειτουργία στην Μπουκόμπα της Τανζανίας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στην Μπουκόμπα της Τανζανίας

Θεία Λειτουργία τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 28 Ιουνίου, στο χωριό Καράγκουε της Επισκοπής Μπουκόμπα στην ΤανζανίαΤη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας κ. Αγαθόνικος, ο οποίος είναι και ο Τοποτηρητής της Επισκοπής. Στο μυστήριο τον Θεοφιλέστατο πλαισίωσαν 14 ιερείς και στο τέλος ακολούθησε ιερατική σύναξη.

Στη σύναξη ο κ. Αγαθόνικος ενημερώθηκε για τα προβλήματα του ποιμνίου της Επισκοπής Μπουκόμπα και έδωσε στους ιερείς πνευματικές συμβουλές για τη στήριξη των πιστών και την πρόοδο του Ιεραποστολικού Έργου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων