01/04/2020 02/04/2020 “Σήμερα η γη θα αγκαλιάσει το σώμα ενός σπουδαίου. Σήμερα το ρυτιδιασμένο πρόσωπο γίνεται σύμβολο αιώνιο” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της η Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Προδρόμου με αφορμή την απώλεια του Μανώλη Γλέζου. “Αυτή είναι η μοίρα των ανθρώπων, στην απουσία τους να παίρνουν αξία. Όταν σκέφτομαι το...
01 Απριλίου, 2020 - 18:46
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 1:01

“Θέλει παρακίνηση άνωθεν να σκίσεις κάθε σύμβολο που παραποιεί την αλήθεια”

Διαδώστε:
“Θέλει παρακίνηση άνωθεν να σκίσεις κάθε σύμβολο που παραποιεί την αλήθεια”

“Σήμερα η γη θα αγκαλιάσει το σώμα ενός σπουδαίου. Σήμερα το ρυτιδιασμένο πρόσωπο γίνεται σύμβολο αιώνιο” αναφέρει σε επίκαιρη ανάρτησή της η Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Προδρόμου με αφορμή την απώλεια του Μανώλη Γλέζου.

“Αυτή είναι η μοίρα των ανθρώπων, στην απουσία τους να παίρνουν αξία. Όταν σκέφτομαι το όνομα σου δε μπορώ να σκεφτώ ως Έλληνας, παρά ως χριστιανός. Γιατί η πράξη σου ήταν βαθιά χριστιανική, δηλαδή οικουμενική. Θέλει παρακίνηση άνωθεν να σκίσεις κάθε σύμβολο που παραποιεί την αλήθεια της πίστεως. Να κομματιάσεις κάθε κακό, ακόμα κι αν καταχρηστικά φέρει επάνω του το σήμα του Σταυρού. Να μην λογαριάσεις τη ζωή σου για να κατεβάσεις, για λίγες ώρες μόνο, ένα πανί που καθημερινά σηματοδοτούσε την επικράτηση του θανάτου ως καθεστώς. Και η ανταμοιβή. Ενα γαλανόλευκο πανί με τον Σταύρο των αγώνων για ελευθερία, τον Σταύρο του Χριστού να σε αγκαλιάσει, αναπαύοντας έτσι 97 έτη κόπων.

Καλό παράδεισο, Μανώλη”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων