03/05/2022 04/05/2022 Στο χωριό Καλέγκα της Ιρίγκα μετέβη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος, όπου μαζί με κληρικούς της Επισκοπής τέλεσαν τον αγιασμό θεμελίωσης του νέου Ιερού Ναού των Αγίων Παντελεήμονος και Μεγάλου Αθανασίου. Αυτή η νέα εστία Ορθόδοξης μαρτυρίας θα χτιστεί επάνω στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την πόλη της Ιρίγκα με το...
03 Μαΐου, 2022 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2022 - 2:42

Θεμελίωση ναού στη Κεντρική Τανζανία

Διαδώστε:
Θεμελίωση ναού στη Κεντρική Τανζανία

Στο χωριό Καλέγκα της Ιρίγκα μετέβη ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος, όπου μαζί με κληρικούς της Επισκοπής τέλεσαν τον αγιασμό θεμελίωσης του νέου Ιερού Ναού των Αγίων Παντελεήμονος και Μεγάλου Αθανασίου.

Αυτή η νέα εστία Ορθόδοξης μαρτυρίας θα χτιστεί επάνω στον κεντρικό δρόμο που ενώνει την πόλη της Ιρίγκα με το εθνικό πάρκο Ρουάχα και σε μια περιοχή που δραστηριοποιούνται δεκάδες χριστιανικές παραφυάδες και μουσουλμάνοι.

Η Ιερά Επισκοπή ευελπιστεί ότι με τη χάρη του Θεού και τον νέο ναό, οι κάτοικοι της περιοχής θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν, να αγαπήσουν τον Χριστό και την Ορθόδοξη Εκκλησία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων