06/03/2023 07/03/2023 Νέος Ιερός Ναός θεμελιώθηκε στην πόλη Κισάντου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κινσάσας  κ. Θεοδόσιο την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Ναός που θα ανοικοδομηθεί θα είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησε η κατήχηση σε αυτή την πόλη, βαπτίσθηκαν οι πρώτοι Ορθόδοξοι πιστοί και με την αγάπη του...
06 Μαρτίου, 2023 - 21:41
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2023 - 13:03

Θεμελίωση νέου Ιερού Ναού στη ΛΔ του Κονγκό από τον Μητροπολίτη Κινσάσας

Διαδώστε:
Θεμελίωση νέου Ιερού Ναού στη ΛΔ του Κονγκό από τον Μητροπολίτη Κινσάσας

Νέος Ιερός Ναός θεμελιώθηκε στην πόλη Κισάντου της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κινσάσας  κ. Θεοδόσιο την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Ναός που θα ανοικοδομηθεί θα είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησε η κατήχηση σε αυτή την πόλη, βαπτίσθηκαν οι πρώτοι Ορθόδοξοι πιστοί και με την αγάπη του Θεού η Ιερά Μητρόπολη Κινσάσας έρχεται να προσθέσει έναν Ιερό Ναό ακόμη στη τοπική Εκκλησία.

Την ίδια ημέρα ο Σεβασμιώτατος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο του Αρχιμανδρίτη Γεράσιμο Belesi και τους συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως κ. Γιάννη Κατσικογιάννη και κα. Στέλλα Παπαδοπούλου επισκέφθηκαν το σχολείο της ενορίας της Νκάγκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων