07/02/2019 07/02/2019 Αυτή την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 11 π.μ., η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, μάς προσκαλεί σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή στη Νότια Μαδαγασκάρη. Ο νέος Επίσκοπος Τολιάρας, κ. Πρόδρομος και ο Πρωτοσύγκελλος της νέας Επισκοπής ιεραπόστολος, π. Πολύκαρπος Αγιαννανίτης, θα μάς μιλήσουν για τις προκλήσεις και τις προοπτικές του ιεραποστολικού έργου σε αυτή...
07 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:50

Θεσσαλονίκη: “Η Ιεραποστολή στη Νότια Μαδαγασκάρη”

Διαδώστε:
Θεσσαλονίκη: “Η Ιεραποστολή στη Νότια Μαδαγασκάρη”

Αυτή την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 11 π.μ., η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής, μάς προσκαλεί σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην Ιεραποστολή στη Νότια Μαδαγασκάρη. Ο νέος Επίσκοπος Τολιάρας, κ. Πρόδρομος και ο Πρωτοσύγκελλος της νέας Επισκοπής ιεραπόστολος, π. Πολύκαρπος Αγιαννανίτης, θα μάς μιλήσουν για τις προκλήσεις και τις προοπτικές του ιεραποστολικού έργου σε αυτή την νεοπαγή επισκοπή στα νότια του μεγαλύτερης αφρικανικής νησιωτικής χώρας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Αδελφότητος (Μακένζυ Κινγκ 6, Θεσσαλονίκη).

Η Αδελφότητα Ορθοδόξου Εξωτερικής Ιεραποστολής είναι το αρχαιότερο ιεραποστολικό σωματείο στην Ελλάδα και σε όλο τον Ορθόδοξο κόσμο. Από το 1963, συνεργάζεται με Ορθοδόξους ιεραποστόλους στην Αφρική, την Ασία, την Ωκεανία και τη Λατινική Αμερική, παρέχοντάς τους κάθε ηθική και υλική υποστήριξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων