22/10/2020 22/10/2020 Ένας ακόμη ιερός Ναός προς δόξαν Θεού και αγαλλίαση νεοφώτιστων άνοιξε τις πύλες και την αγκαλιά του στην Ιερά Μητρόπολη της Β. Μαδαγασκάρης. «Ασφαλώς και το έργο του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαγαδασκάρης και Πάσης Αφρικής κ Ιγνατίου είναι σπουδαίο, αλλά σπουδαιότερη είναι η αγάπη και υποστήριξη η δική σας», δηλώνει με ευγνωμοσύνη στους φίλους Ιεραποστολής Β....
22 Οκτωβρίου, 2020 - 8:48
Τελευταία ενημέρωση: 22/10/2020 - 11:47

Θυρανοίξια Ιερού Ναού στη Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού Ναού στη Μαδαγασκάρη

Ένας ακόμη ιερός Ναός προς δόξαν Θεού και αγαλλίαση νεοφώτιστων άνοιξε τις πύλες και την αγκαλιά του στην Ιερά Μητρόπολη της Β. Μαδαγασκάρης. «Ασφαλώς και το έργο του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαγαδασκάρης και Πάσης Αφρικής κ Ιγνατίου είναι σπουδαίο, αλλά σπουδαιότερη είναι η αγάπη και υποστήριξη η δική σας», δηλώνει με ευγνωμοσύνη στους φίλους Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης ο π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου, καταλήγοντας: «Μια αγάπη και μια υποστήριξη που την αισθανόμαστε καθημερινά. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά».

Πηγή: Φίλοι Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων