02/12/2020 02/12/2020 Διάλογοι στην Αφρική (μέρος 5ο), εκ μέρους της Ιεραποστολής στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Προδρόμου: Φίλος Ιεραποστολής: Θα ήθελα να στείλω μερικά καινούρια παιδικά παπούτσια για τα παιδάκια, τι νούμερο περίπου φοράνε; Ιεραπόστολος: Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Φίλος Ιεραποστολής: Μα, πώς είναι δυνατόν; Ιεραπόστολος: Κι όμως είναι! Κατά πάσα πιθανότητα...
02 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 02/12/2020 - 14:52

Τι νούμερο περίπου φοράνε; Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο

Διαδώστε:
Τι νούμερο περίπου φοράνε; Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο

Διάλογοι στην Αφρική (μέρος 5ο), εκ μέρους της Ιεραποστολής στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ. Προδρόμου:

Φίλος Ιεραποστολής: Θα ήθελα να στείλω μερικά καινούρια παιδικά παπούτσια για τα παιδάκια, τι νούμερο περίπου φοράνε;

Ιεραπόστολος: Όσο το δυνατόν μεγαλύτερο.

Φίλος Ιεραποστολής: Μα, πώς είναι δυνατόν;

Ιεραπόστολος: Κι όμως είναι! Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το πρώτο και για πολύ καιρό το μοναδικό ζευγάρι παπούτσια που θα πάρουν. Οι αποστάσεις ειναι τέτοιες που θα κάνω σχεδόν ένα χρόνο να τα δω ξανά και να τους μοιράσω ότι στέλνει η αγάπη σας. Ίσως και παραπάνω. Σ’ αυτό το διάστημα η ανάπτυξη είναι ραγδαία. Για αυτό και προτιμάμε να δίνουμε μεγάλα νούμερα, τα οποία με αυτοσχέδιο τρόπο προσαρμόζουμε στο πόδι. Άχαρο, άδικο και συνάμα αναγκαίο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων