22/03/2020 22/03/2020 Τη συμπαράσταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στο Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας μετέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο Γιάννης Αμανατίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) με τον Πατριάρχη Θεόδωρο. Ο κ. Αμανατίδης, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και Εκκλησιαστικών ζητημάτων, μετέφερε το έντονο ενδιαφέρον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για την εξέλιξη...
22 Μαρτίου, 2020 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 13:10

Επικοινωνία με τον Γ. Αμανατίδη είχε ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Επικοινωνία με τον Γ. Αμανατίδη είχε ο Πατρ. Αλεξανδρείας

Τη συμπαράσταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξη Τσίπρα στο Παλαίφατο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας μετέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο Γιάννης Αμανατίδης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) με τον Πατριάρχη Θεόδωρο.

Ο κ. Αμανατίδης, πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών για θέματα Αποδήμου Ελληνισμού και Εκκλησιαστικών ζητημάτων, μετέφερε το έντονο ενδιαφέρον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στις περιοχές που δραστηριοποιείται το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Επίσης, εξέφρασε τη διαρκή στήριξη του πρώην Πρωθυπουργού στο έργο και την προσφορά του Πατριάρχη Θεόδωρου στη δοκιμαζόμενη Αφρική.

Ρεπορτάζ: Κάτια Τσιμπλάκη – ekkairo.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων