13/05/2019 13/05/2019 Την 74η επέτειο από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου τίμησαν οι Ρώσοι ενορίτες της Λουσάκα. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β’, τελέστηκε δοξολογία εις ανάμνηση του γεγονότος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη. Στη συνέχεια τελέστηκε Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες, καθώς επίσης και...
13 Μαΐου, 2019 - 16:36

Τίμησαν τη λήξη του Β’ Παγκ. Πολέμου στη Λουζάκα

Διαδώστε:
Τίμησαν τη λήξη του Β’ Παγκ. Πολέμου στη Λουζάκα

Την 74η επέτειο από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου τίμησαν οι Ρώσοι ενορίτες της Λουσάκα. Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου Β’, τελέστηκε δοξολογία εις ανάμνηση του γεγονότος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας κ. Ιωάννη. Στη συνέχεια τελέστηκε Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες, καθώς επίσης και για όσους θανατώθηκαν στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Στη συνέχεια παρατέθηκε μικρή δεξίωση στο πνευματικό κέντρο του ναού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων