31/01/2022 31/01/2022 Εορτάσθηκαν χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπέμπα, οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες προστάτες της Ελληνικής παιδείας και των γραμμάτων, Βασίλειος ο Μέγας, Γρηγόριος ο Θεολόγος και Ιωάννης ο Χρυσόστομος. Στην πανηγυρική εορτή παρευρέθησαν η Πρέσβης της Ελλάδος στην Αιθιοπία κ. Άννα Φάρρου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος κ. Δημήτριος Συκάς, μαθητές και οι...
31 Ιανουαρίου, 2022 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2022 - 14:48

Τίμησαν τους προστάτες της Ελληνικής παιδείας στην Αδδίς Αμπέμπα

Διαδώστε:
Τίμησαν τους προστάτες της Ελληνικής παιδείας στην Αδδίς Αμπέμπα

Εορτάσθηκαν χθες στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Φρουμεντίου Αδδίς Αμπέμπα, οι Άγιοι Τρεις Ιεράρχες προστάτες της Ελληνικής παιδείας και των γραμμάτων, Βασίλειος ο Μέγας, Γρηγόριος ο Θεολόγος και Ιωάννης ο Χρυσόστομος.

Στην πανηγυρική εορτή παρευρέθησαν η Πρέσβης της Ελλάδος στην Αιθιοπία κ. Άννα Φάρρου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητος κ. Δημήτριος Συκάς, μαθητές και οι μαθήτριες του Ελληνικού σχολείου της Ελληνικής Κοινότητας Αδδίς Αμπέμπα, με τη συνοδεία του Διεθυντού και των εκπαιδευτικών τους.

Τελέσθηκε Αρτοκλασία και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός λόγος από την θεολόγο εκπαιδευτικό κ. Ευγενία Βραδή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων