19/12/2023 19/12/2023 Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομο υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Χίου. Ο ιεραπόστολος Αρχιερέας συνηντήθηκε με τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, συζήτησαν πνευματικά θέματα με αναφορές σε αγίες μορφές (Χαλκίδος Νικόλαος, Χίου Χρυσόστομος, Αργολίδος Ιάκωβος) και προγραμμάτισαν το πλαίσιο της ιεραποστολικής διακονίας της Ιεράς Μονής Χίου στους Αφρικανούς αδελφούς μας. Επίσης, στις...
19 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2023 - 10:41

Την Χίο επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Μπουκόμπας Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Την Χίο επισκέφθηκε ο Επίσκοπος Μπουκόμπας Χρυσόστομος

Τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ. Χρυσόστομο υποδέχθηκε η Ιερά Μητρόπολη Χίου.

Ο ιεραπόστολος Αρχιερέας συνηντήθηκε με τον Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο, συζήτησαν πνευματικά θέματα με αναφορές σε αγίες μορφές (Χαλκίδος Νικόλαος, Χίου Χρυσόστομος, Αργολίδος Ιάκωβος) και προγραμμάτισαν το πλαίσιο της ιεραποστολικής διακονίας της Ιεράς Μονής Χίου στους Αφρικανούς αδελφούς μας.

Επίσης, στις 13 Δεκεμβρίου, συνελειτούργησαν στον Ι. Ν. Αγ. Ευστρατίου Θυμιανών παρουσία του βουλευτού κ. Στ. Μιχαηλίδου, εκπροσώπων των αρχών, δασκάλων και μαθητών του Σχολείου και πλήθους πιστών.

Ο Θεοφιλέστατος επισκέφθηκε Μόνες της Χίου και παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη. Ο Θεός να ευλoγήσει και αυτή την διακονία της Χιακής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων