02/11/2019 02/11/2019 Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ζάμπιας Ένταγκαρ Λούνγκου είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο και αποδοτικό κλίμα . Ο Σεβασμιοτατος ενημέρωσε τον Πρόεδρο για το επιτελούμενο έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην αφρικανική ήπειρο, για την επικείμενη ποιμαντική επίσκεψη του Μακ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και...
02 Νοεμβρίου, 2019 - 15:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2019 - 15:49

Την Ζάμπια θα επισκεφθεί ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Την Ζάμπια θα επισκεφθεί ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Ζάμπιας Ένταγκαρ Λούνγκου είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης. Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο και αποδοτικό κλίμα .

Ο Σεβασμιοτατος ενημέρωσε τον Πρόεδρο για το επιτελούμενο έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην αφρικανική ήπειρο, για την επικείμενη ποιμαντική επίσκεψη του Μακ. Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θροδώρου Β΄ στη Ζάμπια τον Φεβρουάριο του 2020 και για τις δραστηριότητες της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας σε συνδυασμό με το Παναφρικανικό Κοινοβούλιο, κυρίως κατά το τρέχον έτος το αφιερωμένο στους Πρόσφυγες. Ο Πρόεδρος, αφού ενημερώθηκε και για το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Ζαμπια ανέφερε ότι αναμένει με πολλή χαρά τον Αλεξανδρινό Προκαθήμενο στη χώρα.

Εικόνες από τη συνάντηση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων