16/01/2021 16/01/2021 Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ θα παραστεί στο 40νθήμερο μνημόσυνο του πολύκλαυστου και μακαριστού Μητροπολίτη Πηλουσίου κυρού Νήφωνος, που θα τελεστεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στο Πορτ Σαΐντ της Αιγύπτου. Θα είναι ένας ακόμη φόρος τιμής από τους ελληνορθόδοξους αραβόφωνους αλλά και παροίκους σε έναν Μητροπολίτη που κέρδισε την αγάπη όλου...
16 Ιανουαρίου, 2021 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 12:23

Το 40ημερο Μνημόσυνο του Μητροπολίτη Πηλουσίου στις 22 Ιανουαρίου

Διαδώστε:
Το 40ημερο Μνημόσυνο του Μητροπολίτη Πηλουσίου στις 22 Ιανουαρίου

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄ θα παραστεί στο 40νθήμερο μνημόσυνο του πολύκλαυστου και μακαριστού Μητροπολίτη Πηλουσίου κυρού Νήφωνος, που θα τελεστεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, στο Πορτ Σαΐντ της Αιγύπτου.

Θα είναι ένας ακόμη φόρος τιμής από τους ελληνορθόδοξους αραβόφωνους αλλά και παροίκους σε έναν Μητροπολίτη που κέρδισε την αγάπη όλου του κόσμου, αλλά δυστυχώς μετέβη στην ουράνια βασιλεία πολύ νωρίς.

Το μνημόσυνο θα τελεστεί στον ελληνορθόδοξο αραβόφωνο ναό του Αγίου Νικολάου του Πορτ Σαΐντ, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία όπου θα χοροστατήσει ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος και παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Πορτ Σαΐντ κας Χρυσούλας Θεοχάρους.

πηγή: ekalexandria.org

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων