17/08/2020 17/08/2020 Και στις εσχατιές της Αφρικής τίμησαν τη Κοίμηση της Θεοτόκου  Μάλιστα ο βασιλιάς του χωριού Mbala, το οποίο επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος για να τελέσει τον εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, έκανε δώρο ένα κατσίκι στον Σεβασμιώτατο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσει. “Από τον πανηγυρικό εσπερινό της Κοιμησεως της Θεοτόκου...
17 Αυγούστου, 2020 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 14:49

Το δώρο του βασιλιά που συγκίνησε το Μητροπολίτη

Διαδώστε:
Το δώρο του βασιλιά που συγκίνησε το Μητροπολίτη

Και στις εσχατιές της Αφρικής τίμησαν τη Κοίμηση της Θεοτόκου 

Μάλιστα ο βασιλιάς του χωριού Mbala, το οποίο επισκέφθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος για να τελέσει τον εσπερινό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, έκανε δώρο ένα κατσίκι στον Σεβασμιώτατο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσει.

“Από τον πανηγυρικό εσπερινό της Κοιμησεως της Θεοτόκου στο χωριό Mbala. Ο βασιλιάς του χωριού μας έκανε δώρο ένα κατσίκι. Υπολείπονται ακόμη εργασίες για να τελέσουμε τα εγκαίνια του Ναού. Εύχεσθε!!!”, αναφέρει σε ανάρτησή της η Ιερά Μητόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων