28/05/2023 28/05/2023 Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Ζάμπια κατανοώντας τη σπουδαιότητα της μόρφωσης και ανταποκρινόμενη στη δίψα της Κοινότητας για μάθηση συνεχίζει ανελλιπώς. Η κατηχητική τάξη της περιοχή Chirundu της Ζάμπιας αποτελείται από είναι ομάδα παιδιών διαφόρων ηλικιών και τις περισσότερες φορές και από ενήλικες. Tα μαθήματα γίνονται σε μια αυτοσχέδια αχυροκάλυβα ή σε ένα ημιτελές εκπαιδευτήριο. Σκοπός είναι...
28 Μαΐου, 2023 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2023 - 9:48

Το Ιεραποστολικό έργο της Μητρόπολης Ζάμπιας στο Chirundu – Κατηχητικά μαθήματα ακόμα και σε αχυροκάλυβα

Διαδώστε:
Το Ιεραποστολικό έργο της Μητρόπολης Ζάμπιας στο Chirundu – Κατηχητικά μαθήματα ακόμα και σε αχυροκάλυβα

Η Ορθόδοξη Ιεραποστολή στη Ζάμπια κατανοώντας τη σπουδαιότητα της μόρφωσης και ανταποκρινόμενη στη δίψα της Κοινότητας για μάθηση συνεχίζει ανελλιπώς. Η κατηχητική τάξη της περιοχή Chirundu της Ζάμπιας αποτελείται από είναι ομάδα παιδιών διαφόρων ηλικιών και τις περισσότερες φορές και από ενήλικες.

Tα μαθήματα γίνονται σε μια αυτοσχέδια αχυροκάλυβα ή σε ένα ημιτελές εκπαιδευτήριο. Σκοπός είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών και η απόκτηση γνώσης των ενηλίκων σύμφωνα με τις ορθόδοξες αρχές της Μητροπόλεως Ζάμπιας.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Ζάμπιας Πρόδρομος, Θεολόγος, με σπουδές στην ελληνική γλώσσα και με γνώσεις βυζαντινής μουσικής, με πολύ αγάπη και με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Ιωάννου, προσφέρει γνώση κουλτούρα και δράση.

Το χθεσινό μάθημα έφερε τον τίτλο «Πεντηκοστή: Η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων