04/03/2019 04/03/2019 Στο Κάιρο επέστρεψε σήμερα 4 Μαρτίου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, έχοντας ολοκληρώσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ιεραποστολικό του ταξίδι στο Κονγκό Μπραζαβίλ και το Κονγκό στην Ιερά Μητρόπολη Κατάνγκας, καθώς και στην Αιθιοπία. Όπως γράφει το  pyramisnews.gr, χθες το πρωί, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος προέστη της πανηγυρικής ενθρονίσεως του Μητροπολίτου Αξώμης Δανιήλ,...
04 Μαρτίου, 2019 - 9:04
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2019 - 9:14

Το ιεραποστολικό ταξίδι του Πατρ. Αλεξανδρείας

Διαδώστε:
Το ιεραποστολικό ταξίδι του Πατρ. Αλεξανδρείας

Στο Κάιρο επέστρεψε σήμερα 4 Μαρτίου ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, έχοντας ολοκληρώσει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ιεραποστολικό του ταξίδι στο Κονγκό Μπραζαβίλ και το Κονγκό στην Ιερά Μητρόπολη Κατάνγκας, καθώς και στην Αιθιοπία.

Όπως γράφει το  pyramisnews.gr, χθες το πρωί, ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος προέστη της πανηγυρικής ενθρονίσεως του Μητροπολίτου Αξώμης Δανιήλ, στην Αντίς Αμπέμπα, όπου μάλιστα το τιμητικό παρών έδωσε και η Μεγάλη Ευεργέτιδα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας Αικατερίνη Σοφιανού – Μπελεφάντη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων