05/06/2020 05/06/2020 Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος με υποψήφιους κληρικούς κατά τη διάρκεια επιμορφωτικού σεμιναρίου. Οι όσο το δυνατόν καλύτερα καταρτισμένοι κληρικοί θα αποτελέσουν το μέλλον της ιεραποστολικής προσπάθειας στην Κεντρική Τανζανία. Μέσω των σεμιναρίων, ο Θεοφιλέστατος επιδιώκει να μεταφέρει την πλούσια λατρευτική παράδοση και τη διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας στους ιθαγενείς...
05 Ιουνίου, 2020 - 16:48
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 16:53

Το μέλλον της Ιεραποστολής ανήκει στους καταρτισμένους κληρικούς

Διαδώστε:
Το μέλλον της Ιεραποστολής ανήκει στους καταρτισμένους κληρικούς

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος με υποψήφιους κληρικούς κατά τη διάρκεια επιμορφωτικού σεμιναρίου.

Οι όσο το δυνατόν καλύτερα καταρτισμένοι κληρικοί θα αποτελέσουν το μέλλον της ιεραποστολικής προσπάθειας στην Κεντρική Τανζανία.

Μέσω των σεμιναρίων, ο Θεοφιλέστατος επιδιώκει να μεταφέρει την πλούσια λατρευτική παράδοση και τη διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας στους ιθαγενείς αδελφούς μας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων