13/04/2023 13/04/2023 Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 12 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ι. Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μεγάλης Πόλεως Αλεξανδρείας. Ο Μητροπολίτης έχρισε δι’ Αγίου Ελαίου τους πιστούς. Επίσης, μίλησε θεολογικά...
13 Απριλίου, 2023 - 7:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2023 - 8:01

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Καθεδρικό Ναό της Αλεξάνδρειας

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Καθεδρικό Ναό της Αλεξάνδρειας

Το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 12 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Παντελεήμων, Αρχιγραμματέας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του πρεσβυγενούς Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, τέλεσε το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου στον Ι. Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Μεγάλης Πόλεως Αλεξανδρείας.

Ο Μητροπολίτης έχρισε δι’ Αγίου Ελαίου τους πιστούς. Επίσης, μίλησε θεολογικά περί του Ιερού Μυστηρίου σε συνάρτηση με την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων