17/08/2020 17/08/2020 Μεγάλη ημέρα για τους απανταχού Έλληνες Ορθοδόξους η 15η Αυγούστου κατά την οποία εορτάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου. Στο Κάιρο, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μεγάλος Εκκλησιάρχης του Αποστολικού Θρόνου, Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Σουλιμιώτης, στον Κοινοτικό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και...
17 Αυγούστου, 2020 - 9:07
Τελευταία ενημέρωση: 17/08/2020 - 9:15

Το Πάσχα του Καλοκαιριού στο Κάιρο

Διαδώστε:
Το Πάσχα του Καλοκαιριού στο Κάιρο

Μεγάλη ημέρα για τους απανταχού Έλληνες Ορθοδόξους η 15η Αυγούστου κατά την οποία εορτάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου.

Στο Κάιρο, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β΄, τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μεγάλος Εκκλησιάρχης του Αποστολικού Θρόνου, Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Σουλιμιώτης, στον Κοινοτικό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Με κατάνυξη και συγκίνηση, αλλά λαμβάνοντας και όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω κοροναϊού, οι παρευρισκόμενοι μετείχαν στη Θεία Λειτουργία την οποία τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους των διπλωματικών αρχών της Ελλάδος και της Κύπρου, οι κ.κ. Αχιλλέας Μπικής, Πρόξενος και Αριστόδημος Ασσιώτης, Διοικητικός Ακόλουθος.

Την Ελληνική Κοινότητα Καϊρου εκπροσώπησε η κ. Χρυσάνθη Σκουφαρίδου, Γενική Γραμματέας. Ακολούθησε στον προαύλιο χώρο του ναού κέρασμα από την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου.

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟΟ Κοινοτικός Ναός γιόρτασε την Μεγαλόχαρη !

Geplaatst door Ελληνική Κοινότητα Καΐρου op Zondag 16 augustus 2020

ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνική Κοινότητα Καΐρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων