07/04/2020 07/04/2020 200.000 αιγυπτιακές λίρες (περίπου 11.120 ευρώ) στο ειδικό ταμείο «Τάχια Μασρ» («Ζήτω η Αίγυπτος») που έχει οριστεί για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες του κράτους για τη διάσωση όσων τυχόν ασθενούν από τον κορωνοϊό, προσέφερε σήμερα το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στην Αιγύπτου, δείχνοντας για ακόμη μια φορά με τον τρόπο αυτό την αγαστή σχέση...
07 Απριλίου, 2020 - 21:09
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2020 - 21:15

Το Πατρ. Αλεξανδρείας δίπλα στην Αίγυπτο για την καταπολέμηση της πανδημίας

Διαδώστε:
Το Πατρ. Αλεξανδρείας δίπλα στην Αίγυπτο για την καταπολέμηση της πανδημίας

200.000 αιγυπτιακές λίρες (περίπου 11.120 ευρώ) στο ειδικό ταμείο «Τάχια Μασρ» («Ζήτω η Αίγυπτος») που έχει οριστεί για τη συγκέντρωση χρημάτων, προκειμένου να υποστηρίξει τις προσπάθειες του κράτους για τη διάσωση όσων τυχόν ασθενούν από τον κορωνοϊό, προσέφερε σήμερα το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας στην Αιγύπτου, δείχνοντας για ακόμη μια φορά με τον τρόπο αυτό την αγαστή σχέση που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών. 

«Αυτή η μικρή προσφορά αγάπης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας προς τον λαό της Αιγύπτου είναι μία εκδήλωση αγάπης, για να δείξουμε ότι ο αιγυπτιακός λαός είναι γενναίος, ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες», ανέφερε Πατριάρχης κ.κ. Θεόδωρος, ενώ κατέληξε: “Εύχομαι στον αγαπημένο μας Αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι να τού δίδει ο Παντοδύναμος Θεός δύναμη, γιατί έχει πολλά χαρίσματα και θα βοηθήσει τον λαό του και όλους τους λαούς να ξεπεράσουν τη δυσκολία, και το απέδειξε με την βοήθεια που απέστειλε σε άλλες χώρες και κυρίως στην Ιταλία”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων