10/04/2021 10/04/2021 Στο πλευρό των τροφίμων του πρότυπου Οίκου Ευγηρίας «ΜΑΝΝΑ» της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας (ΕΚΑ) βρέθηκε και κατά τους φετινούς Χαιρετισμούς προς την Υπεραγία Θεοτόκο το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Με τους ιερείς του, π. Παύλο, π. Ελπιδοφόρο και αυτήν την εβδομάδα με τον π. Σπυρίδωνα, οι σεβάσμιοι ηλικιωμένοι του ΜΑΝΝΑ της ΕΚΑ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν...
10 Απριλίου, 2021 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2021 - 19:16

To Πατριαρχείο Αλεξανδρείας κοντά στην τρίτη ηλικία

Διαδώστε:
To Πατριαρχείο Αλεξανδρείας κοντά στην τρίτη ηλικία

Στο πλευρό των τροφίμων του πρότυπου Οίκου Ευγηρίας «ΜΑΝΝΑ» της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας (ΕΚΑ) βρέθηκε και κατά τους φετινούς Χαιρετισμούς προς την Υπεραγία Θεοτόκο το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.

Με τους ιερείς του, π. Παύλο, π. Ελπιδοφόρο και αυτήν την εβδομάδα με τον π. Σπυρίδωνα, οι σεβάσμιοι ηλικιωμένοι του ΜΑΝΝΑ της ΕΚΑ είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τους Χαιρετισμούς και να σιγοψάλλουν το «Τη Υπερμάχω…», αναπέμποντας δεήσεις προς την Υπεραγία Θεοτόκο, πάντοτε με τη στήριξη και τη βοήθεια της ΕΚΑ και της Διευθύντριας του Οίκου Ευγηρίας, Αγγελικής Νιάρου, η οποία τους ευχαρίστησε θερμά για την παρουσία τους και την τέλεση των ακολουθιών, εκ μέρους της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων