27/07/2019 27/07/2019 Η σελίδα “Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης” δημοσιεύει επίκαιρο κείμενο, το οποίο και παρατίθεται, συνοδευόμενο απο την ως άνω φωτογραφική στιγμή του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Προδρόμου: “Για πολλούς το Νοητό Πλοίο της Εκκλησίας μοιάζει με βαρύ ιστιοπλοϊκό, με χοντρά καραβόπανα, φλάμπουρα, κανόνια- κανόνες, αίθουσες σχεδιασμού κατά του αντιπάλου και τη...
27 Ιουλίου, 2019 - 17:40

“Το Πλοίο της Εκκλησίας είναι τούτη η σχεδία”

Διαδώστε:
“Το Πλοίο της Εκκλησίας είναι τούτη η σχεδία”

Η σελίδα “Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης” δημοσιεύει επίκαιρο κείμενο, το οποίο και παρατίθεται, συνοδευόμενο απο την ως άνω φωτογραφική στιγμή του Επισκόπου Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Προδρόμου:

“Για πολλούς το Νοητό Πλοίο της Εκκλησίας μοιάζει με βαρύ ιστιοπλοϊκό, με χοντρά καραβόπανα, φλάμπουρα, κανόνια- κανόνες, αίθουσες σχεδιασμού κατά του αντιπάλου και τη μεταφυσικά απόμακρη καμπίνα του Καπετάνιου- Χριστού.

Για εμένα, το Πλοίο της Εκκλησίας είναι τούτη η σχεδία, αυτό το πλοιάριο, μικρό και συνάμα μεγάλο για να χωράει τους πάντες, αβύθιστο έναντι των κυμάτων του κόσμου, άοπλο και όμως ανίκητο.

Και ο Καπετάνιος μας, ο Χριστός μας, δεν έχει ιδιαίτερο χώρο στο επέκεινα, πάρα βρίσκεται στο πρόσωπο του κάθε συνταξιδιώτη μας, στο χαμόγελο αυτού του παιδιού”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων