18/11/2020 18/11/2020 Το συγκρότημα της Ιεραποστολής στη Φρίταουν, πρωτεούσα της Σιέρα Λεόνε, ολοκληρώνεται με την τελευταία προσθήκη μιας εξωτερικής κολυμβήθρας δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το συγκρότημα αποτελείται πλέον από τον Ιερό Ναό ένα νηπιαγωγείο με την παιδική χαρά για τα παδιά, τα γραφεία της διοίκησης,...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2020 - 19:32

Το συγκρότημα της Ιεραποστολής στην καρδιά της Σιέρα Λεόνε

Διαδώστε:
Το συγκρότημα της Ιεραποστολής στην καρδιά της Σιέρα Λεόνε

Το συγκρότημα της Ιεραποστολής στη Φρίταουν, πρωτεούσα της Σιέρα Λεόνε, ολοκληρώνεται με την τελευταία προσθήκη μιας εξωτερικής κολυμβήθρας δίπλα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και της Αγίας Ελένης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το συγκρότημα αποτελείται πλέον από τον Ιερό Ναό ένα νηπιαγωγείο με την παιδική χαρά για τα παδιά, τα γραφεία της διοίκησης, τις κατοικίες αλλά και το κολέγιο. 

Το 2008 ήταν ένας λόφος γεμάτος αρουραίους όπως αναφέρεται στην προσωπική σελίδα του Ιερέα που διακονεί στη Σιέρα Λεόνε (Rev Themi & Friends) και έχει φτάσει σε αυτό το σημείο μέσα σε 12 χρόνια με την βοήθεια του Θεού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων