06/05/2021 06/05/2021 Το τελευταίο αντίο είπε την Πέμπτη της Διακαινησίμου στον μακαριστό Χρυσόστομο Επίσκοπο Μοζαμβίκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης, ο οποίος τον αποχαιρέτησε και εκ μέρους του Αλεξανδρινού Προκαθημενου κ. κ. Θεοδώρου. Εκ μέρους της ελληνικής Παροικίας, παρέστη ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Μαπούτο κ. Γεράσιμος Μαρκέτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πενταετή παρουσία του...
06 Μαΐου, 2021 - 20:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2021 - 20:58

Το τελευταίο αντίο στον μακαριστό Επίσκοπο Μοζαμβίκης

Διαδώστε:
Το τελευταίο αντίο στον μακαριστό Επίσκοπο Μοζαμβίκης

Το τελευταίο αντίο είπε την Πέμπτη της Διακαινησίμου στον μακαριστό Χρυσόστομο Επίσκοπο Μοζαμβίκης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωάννης, ο οποίος τον αποχαιρέτησε και εκ μέρους του Αλεξανδρινού Προκαθημενου κ. κ. Θεοδώρου. Εκ μέρους της ελληνικής Παροικίας, παρέστη ο Γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Μαπούτο κ. Γεράσιμος Μαρκέτος, ο οποίος αναφέρθηκε στην πενταετή παρουσία του στην Μοζαμβίκη. Η Σορός του εκλιπόντος ιεράρχη θα μεταφερθεί στην Ελλάδα.

 

 

 

PHOTO: Orthodox Metropolis of Zambia

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ – Εκοιμήθη ο Επίσκοπος Μοζαμβίκης

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων