30/01/2024 30/01/2024 Την έδρα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Στρατόπεδο Παπάγου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’.  Ο Προκαθήμενος του Αλεξανδρινού Θρόνου έγινε δεκτός από τον Υπουργός, Νίκο Δένδια, και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη. “Είχα την ευλογία να υποδεχθώ σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μαζί με...
30 Ιανουαρίου, 2024 - 11:50

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Διαδώστε:
Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος

Την έδρα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Στρατόπεδο Παπάγου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’. 

Ο Προκαθήμενος του Αλεξανδρινού Θρόνου έγινε δεκτός από τον Υπουργός, Νίκο Δένδια, και τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Γιάννη Κεφαλογιάννη.

“Είχα την ευλογία να υποδεχθώ σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μαζί με τον Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη, τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρο Β’’, έγραψε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Δένδιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων