04/04/2019 04/04/2019 Τον νέο Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρμο υποδέχτηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος καθώς επίσης και πλήθος πιστών. Ο Θεοφιλ. Επίσκοπος κ. Πρόδρομος χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο τον Β’ στο ναό του Αγίου Νικολάου στο Κάϊρο. Ο Θεοφιλέστατος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην οποία...
04 Απριλίου, 2019 - 13:11
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2019 - 13:13

Τον Επισκ. Τολιάρας υποδέχτηκαν στην Μαδαγασκάρη

Διαδώστε:
Τον Επισκ. Τολιάρας υποδέχτηκαν στην Μαδαγασκάρη

Τον νέο Επίσκοπο Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρμο υποδέχτηκαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος καθώς επίσης και πλήθος πιστών. Ο Θεοφιλ. Επίσκοπος κ. Πρόδρομος χειροτονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο τον Β’ στο ναό του Αγίου Νικολάου στο Κάϊρο. Ο Θεοφιλέστατος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Πρακτορείο ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην οποία αναφέρθηκε στην ιεραποστολή στην Αφρική και το δύσκολο έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ .

Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από την χειροτονία του Θεοφιλεστάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων