29/08/2019 29/08/2019 Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, κατά τις 29 Αυγούστου 2019, το μεσημέρι, στην έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας, κ. Θεόδωρος, παρασημοφόρησε με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Λέοντος της Αλεξανδρείας, τον απερχόμενο Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο, κ. Μιχάλη Διάμεση. Στην τελετή ήταν παρών ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ....
29 Αυγούστου, 2019 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2019 - 21:53

Τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Λεόντος απένειμε ο Πατριάρχης Θεόδωρος

Διαδώστε:
Τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Λεόντος απένειμε ο Πατριάρχης Θεόδωρος

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν, κατά τις 29 Αυγούστου 2019, το μεσημέρι, στην έδρα του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας, κ. Θεόδωρος, παρασημοφόρησε με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Λέοντος της Αλεξανδρείας, τον απερχόμενο Πρέσβη της Ελλάδας στο Κάιρο, κ. Μιχάλη Διάμεση.

Στην τελετή ήταν παρών ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Αλεξάνδρεια κ. Αθ.Κοτσιώνης με τη σύζυγό του, ο Μητροπολίτη Άκρας κ. Νάρκισσος, o Επισκοπος Τολιάρας και Ν. Μαδαγασκάρης κ. Προδρόμος, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου και Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Πατριαρχικού Γραφείου Αλεξάνδρειας, Νικόδημος Τότκας.

Επίσης, παραβρέθηκαν η Β’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας κ. Μαρία Παυλίδου, η κ. Μάχη Γαβαλά που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού μέσω των Πρακτορείων Νοrstar και του Nascotours.

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΪΡΟΥ ekkairo.org

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων