18/01/2020 18/01/2020 “Η χαρά των τελευταίων βαπτίσεων στην Ιερά Επισκοπή μας” γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος, σε επίκαιρη ανάρτησή του. “Ο Αθανάσιος, γνήσιο τέκνο της αγκαλιάς, ο Κύριλλος και ο Ιωάννης. Τρία ονόματα Πατριαρχών του θρόνου της Αλεξάνδρειας. Τρία ονόματα γιγάντων που στήριξαν την Εκκλησία στην καθολικότητά της. Τρία παιδιά που αποτελούν...
18 Ιανουαρίου, 2020 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2020 - 16:45

“Τρία παιδιά που αποτελούν την αρχική μαγιά ενός ποιμνίου”

Διαδώστε:
“Τρία παιδιά που αποτελούν την αρχική μαγιά ενός ποιμνίου”

“Η χαρά των τελευταίων βαπτίσεων στην Ιερά Επισκοπή μας” γράφει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, κ. Πρόδρομος, σε επίκαιρη ανάρτησή του.

“Ο Αθανάσιος, γνήσιο τέκνο της αγκαλιάς, ο Κύριλλος και ο Ιωάννης. Τρία ονόματα Πατριαρχών του θρόνου της Αλεξάνδρειας. Τρία ονόματα γιγάντων που στήριξαν την Εκκλησία στην καθολικότητά της. Τρία παιδιά που αποτελούν την αρχική μαγιά ενός μικρού και συνάμα μεγάλου τη αξία ποιμνίου”.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων