11/09/2021 11/09/2021 Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Καμπάλας κυρού Ιωνά, ο οποίος εκοιμήθη την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, από ανακοπή καρδιάς, σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021. Το Tρισάγιο τελέστηκε μετά το πέρας...
11 Σεπτεμβρίου, 2021 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2021 - 11:17

Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καμπάλας στην Κένυα

Διαδώστε:
Τρισάγιο για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καμπάλας στην Κένυα

Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Μητροπολίτη Γέροντος Καμπάλας κυρού Ιωνά, ο οποίος εκοιμήθη την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021, από ανακοπή καρδιάς, σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών, μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατο νόσο, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Tρισάγιο τελέστηκε μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Ναϊρόμπι.

“Χάσαμε μια πατρική μορφή και έναν πνευματικό άνθρωπο του Θεού. Είναι πράγματι λυπηρό και μια μεγάλη απώλεια για όλους εμάς που είχαμε επαφή μαζί του. Ας αναπαυθεί η ψυχή του εν ειρήνη και αιωνία η μνήμη του.” , αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε μήνυμα του για τον μακαριστό Μητροπολίτη Καμπάλας κυρό Ιωνά ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι σε μέσο κοινωνικής, αναρτώντας παράλληλα φωτογραφίες από την Θεία Λειτουργία και το Τρισάγιο.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι κ. Μακάριος ορίστηκε τοποτηρητής της προσφάτως χειρευούσης Ιεράς Μητροπόλεως Καμπάλας, από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρο Β’.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ναϊρόμπι κ. Μακάριος αναμένεται να καταφτάσει τις επόμενες μέρες στην Ουγκάντα, ​​προκειμένου να διευθετήσει όλες τις σχετικές διεργασίες για την ταφή του μακαριστού μητροπολίτη Καμπάλας.

 

μακαριστός Μητροπολίτης Γέρων Καμπάλας κυρός Ιωνάς

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων