29/01/2021 29/01/2021 Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα εμπόδια το ιεραποστολικό έργο στο μακρινό Κονγκό δεν σταματά και οι βαπτίσεις τελούνται όσα εμπόδια κι αν μπουν στον δρόμο. Ο Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος επικεφαλής ιεραποστολικής ομάδας μετέβη στο απομακρυσμένο χωριό Μπάλα, προκειμένου να τελέσει το μυστήριο της βάπτισης. Τα εμπόδια που συνάντησε στον δρόμο ήταν πολλά, αλλά...
29 Ιανουαρίου, 2021 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2021 - 9:17

Βαπτίσεις “μετ’ εμποδίων” στο Κονγκό

Διαδώστε:
Βαπτίσεις “μετ’ εμποδίων” στο Κονγκό

Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα εμπόδια το ιεραποστολικό έργο στο μακρινό Κονγκό δεν σταματά και οι βαπτίσεις τελούνται όσα εμπόδια κι αν μπουν στον δρόμο.

Ο Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος επικεφαλής ιεραποστολικής ομάδας μετέβη στο απομακρυσμένο χωριό Μπάλα, προκειμένου να τελέσει το μυστήριο της βάπτισης. Τα εμπόδια που συνάντησε στον δρόμο ήταν πολλά, αλλά η λύση πάντα βρίσκεται με τη Χάρη του Θεού.


Αναφέρει σε ανάρτησή της η Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας:

“Ξεκινήσαμε με την Ιεραποστολική ομάδα μας για το χωριό Μπάλα προκειμένου να τελέσουμε το Μυστήριο του Βαπτίσματος. Σε κάποιο σημείο ο δρόμος ήταν κατεστραμμένος. Αποφασίσαμε να αφήσουμε το αυτοκίνητο και να συνεχίσουμε με τα πόδια. Βλέποντας τον καιρό να χαλάει καλέσαμε τον εφημεριο της ενορίας Π. Εφραίμ να μας στείλει μηχανάκι στο οποίο σιγά σιγά επιβιβάστηκαμε όλοι για να φθάσουμε στον προορισμό μας εγκαίρως. Τελέσαμε το Μυστήριο, δοξάσαμε τον Θεό και πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων