07/02/2024 07/02/2024 Τις βαπτίσεις νέων κατηχουμένων, οι οποίοι προσηλθαν με πλήρη επίγνωση και θέληση, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωαννης το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο υπαίθριο βαπτιστήριο του Ιεραποστολικού κέντρου του Αγίου Βασιλείου στην Λουσάκα. Ο Σεβασμιώτατος, απηύθυνε πατρικές νουθεσίες στα νεόφυτα, πλέον, μέλη της Εκκλησίας, τα καλωσόρισε στην μητέρα αφρικανική Ιεραποστολικη εκκλησία και εξήγησε την...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 12:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 12:38

Βαπτίσεις νέων κατηχουμένων τέλεσε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Διαδώστε:
Βαπτίσεις νέων κατηχουμένων τέλεσε ο Μητροπολίτης Ζάμπιας

Τις βαπτίσεις νέων κατηχουμένων, οι οποίοι προσηλθαν με πλήρη επίγνωση και θέληση, τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας κ. Ιωαννης το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο υπαίθριο βαπτιστήριο του Ιεραποστολικού κέντρου του Αγίου Βασιλείου στην Λουσάκα.

Ο Σεβασμιώτατος, απηύθυνε πατρικές νουθεσίες στα νεόφυτα, πλέον, μέλη της Εκκλησίας, τα καλωσόρισε στην μητέρα αφρικανική Ιεραποστολικη εκκλησία και εξήγησε την
την σημασία της συμμετοχής τους στην εκκλησία του Ευαγγελιστου Μάρκου που ιδρύθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αφρικανικής Ηπείρου πριν από 2000 χρρόνια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων