18/11/2020 18/11/2020 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΝΣΑΣΑΣ – Το Μυστήριο του Βαπτίσματος έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο βαπτιστήριο των Αγίων Αρχαγγέλων στην ενορία Kingasani. Επειδή η Ενορία δεν έχει ακόμη τον δικό της ιερό ναό, οι ντόπιοι εύχονται να βρεθούν δωρητές, ώστε να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο τους. H Κινσάσα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της...
18 Νοεμβρίου, 2020 - 13:00

Βαπτίσεις στην ενορία Kingasani και όνειρα για έναν ναό

Διαδώστε:
Βαπτίσεις στην ενορία Kingasani και όνειρα για έναν ναό

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΝΣΑΣΑΣ – Το Μυστήριο του Βαπτίσματος έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο βαπτιστήριο των Αγίων Αρχαγγέλων στην ενορία Kingasani. Επειδή η Ενορία δεν έχει ακόμη τον δικό της ιερό ναό, οι ντόπιοι εύχονται να βρεθούν δωρητές, ώστε να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο τους.

H Κινσάσα είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό, που ήταν γνωστή και ως Ζαΐρ από το 1971 έως το 1997. Η πόλη βρίσκεται στον ποταμό Κονγκό. Ο πληθυσμός της πόλης είναι περίπου 8 εκατομμύρια κάτοικοι.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων