20/10/2022 20/10/2022 Την ομαδική βάπτιση 115 κατηχουμένων τέλεσε πριν λίγες ημέρες ο Επίσκοπος Γκούλου κ. Νεκτάριος στις όχθες του ποταμού Larwodo. Η κατήχηση των νέων μελών της τοπικής Εκκλησίας έγινε από τους ιερείς της περιοχής με την πνευματική καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου κ. Νεκταρίου.  Στην Επισκοπή Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας παρέχεται εκτός από την πνευματική και οικονομική στήριξη...
20 Οκτωβρίου, 2022 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2022 - 12:04

Βάπτιση 115 κατηχουμένων στην Ουγκάντα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Βάπτιση 115 κατηχουμένων στην Ουγκάντα (ΦΩΤΟ)

Την ομαδική βάπτιση 115 κατηχουμένων τέλεσε πριν λίγες ημέρες ο Επίσκοπος Γκούλου κ. Νεκτάριος στις όχθες του ποταμού Larwodo.

Η κατήχηση των νέων μελών της τοπικής Εκκλησίας έγινε από τους ιερείς της περιοχής με την πνευματική καθοδήγηση του Θεοφιλεστάτου κ. Νεκταρίου. 

Στην Επισκοπή Γκούλου και Βορείου Ουγκάντας παρέχεται εκτός από την πνευματική και οικονομική στήριξη στους κατοίκους καθώς η φτώχεια αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα στην περιοχή.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων