24/04/2023 24/04/2023 Αδιάκοπα συνεχίζει το ιεραποστολικό της έργο η Εκκλησία στην Αφρική κατηχώντας και βαπτίζοντας νέα μέλη που θα μεταδώσουν το μήνυμα του ευαγγελίου και στις επόμενες γενιές. Η αναστάσιμη περίοδος που διάγουμε αποτελεί πηγή χαράς και ελπίδας για την Ορθοδοξία στη Μαύρη Ήπειρο καθώς λαμβάνουν χώρα οι βαπτίσεις δεκάδων κατηχουμένων. Το ίδιο συνέβη το Σάββατο 22...
24 Απριλίου, 2023 - 8:24
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 8:38

Βάπτιση 16 νέων Ορθόδοξων Χριστιανών στη Νιγηρία

Διαδώστε:
Βάπτιση 16 νέων Ορθόδοξων Χριστιανών στη Νιγηρία

Αδιάκοπα συνεχίζει το ιεραποστολικό της έργο η Εκκλησία στην Αφρική κατηχώντας και βαπτίζοντας νέα μέλη που θα μεταδώσουν το μήνυμα του ευαγγελίου και στις επόμενες γενιές. Η αναστάσιμη περίοδος που διάγουμε αποτελεί πηγή χαράς και ελπίδας για την Ορθοδοξία στη Μαύρη Ήπειρο καθώς λαμβάνουν χώρα οι βαπτίσεις δεκάδων κατηχουμένων.

Το ίδιο συνέβη το Σάββατο 22 Απριλίου στη Νιγηρία. Συγκεκριμένα, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νιγηρίας κ. Αλεξάνδρου, τελέστηκε το μυστήριο της Βαπτίσεως στον Ιερό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ, στην πόλη Uli της Πολιτείας Anambra στη Νιγηρία.

Το μυστήριο τελέστηκε πριν την ακολουθία του Αναστάσιμου Εσπερινού της Κυριακής του Θωμά.

Την βάπτιση τέλεσε ο π. Κορνήλιος Osuji και βάπτισε 15 παιδιά και έναν ενήλικα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων