25/07/2019 25/07/2019 Η Ορθοδοξία ανθίζει στη μακρινή Ουγκάντα. Την Τρίτη 23 Ιουλίου ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος τέλεσε το μυστήριο του Βαπτίσματος στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου. Συγκινητική ήταν η προσέλευση των κατηχουμένων οι οποίοι έλαβαν το βάπτισμα και πλέον είναι μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Οι κατηχούμενοι όλο αυτό διάστημα προετοιμάστηκαν καταλλήλως...
25 Ιουλίου, 2019 - 12:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2019 - 12:56

Χαρά και ελπίδα δίνουν οι ομαδικές Βαπτίσεις στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα

Διαδώστε:
Χαρά και ελπίδα δίνουν οι ομαδικές Βαπτίσεις στην Ορθόδοξη Ιεραποστολή στην Ανατολική Ουγκάντα

Η Ορθοδοξία ανθίζει στη μακρινή Ουγκάντα.

Την Τρίτη 23 Ιουλίου ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Γκούλου και Ανατολικής Ουγκάντας κ. Σίλβεστρος τέλεσε το μυστήριο του Βαπτίσματος στον Ιερό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση των κατηχουμένων οι οποίοι έλαβαν το βάπτισμα και πλέον είναι μέλη της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

Οι κατηχούμενοι όλο αυτό διάστημα προετοιμάστηκαν καταλλήλως από τους ανθρώπους της ιεραποστολής που είχαν αναλάβει την κατήχηση.

Το παρών στο μυστήριο έδωσαν και μοναχές από την Μονή της Αγίας Μαρίας της Αιγυπτίας , με επικεφαλής την αδελφή αδελφή Μαρία.

Ο Θεοφιλέστατος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στη μεγάλη χαρά που επιτελέστηκε στη τοπική Εκκλησία.

Στη συνέχεια στο περίβολο του ναού ακολούθησε εορταστικό πρόγραμμα με τα παιδιά να παρουσιάζουν τραγούδια και τοπικούς χορούς.

“Όλα αυτά μας δίνουν την ελπίδα να συνεχίσουμε το ιεραποστολικό μας έργο” τόνισε στο χαιρετισμό του ο Θεοφιλέστατος.

       

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων