24/07/2019 24/07/2019 Στην χειροθεσία ενός νέου Αναγνώστη της τοπικής Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης προχώρησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Πρόδρομος. Όπως τόνισε ο Θεοφιλέστατος: “ο νέος μας Αναγνώστης, ο Λάζαρος, έλαβε χθες την ευλογία άνωθεν να οδηγεί δια των γραφών του αδελφούς του στο λιμάνι της Σωτηρίας. Στην δική του ενορία”. Διαβάστε την αναφορά που έκανε στο facebook...
24 Ιουλίου, 2019 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2019 - 12:23

Χειροθεσία Αναγνώστη από τον Επισκ. Τολιάρας

Διαδώστε:
Χειροθεσία Αναγνώστη από τον Επισκ. Τολιάρας

Στην χειροθεσία ενός νέου Αναγνώστη της τοπικής Επισκοπής Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης προχώρησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Πρόδρομος. Όπως τόνισε ο Θεοφιλέστατος: “ο νέος μας Αναγνώστης, ο Λάζαρος, έλαβε χθες την ευλογία άνωθεν να οδηγεί δια των γραφών του αδελφούς του στο λιμάνι της Σωτηρίας. Στην δική του ενορία”.

Διαβάστε την αναφορά που έκανε στο facebook o Θεοφιλέστατος: 

Ένας Λάζαρος πριν την Ανάσταση.

Η ανάσταση του Λαζάρου αποτελεί προτύπωση της όντως νίκης κατά του θανάτου δια της Αναστάσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού. Και στην Ιερά Επισκοπή μας μια τέτοια προτύπωση ήρθε να μας δείξει ότι κινούμαστε στα χνάρια της Αναστάσεως της Τοπικής Εκκλησίας. Η πρώτη μου χειροθεσία, ο νέος μας Αναγνώστης, ο Λάζαρος, έλαβε χθες την ευλογία άνωθεν να οδηγεί δια των γραφών του αδελφούς του στο λιμάνι της Σωτηρίας. Στην δική του ενορία, σε μια μικρή καλύβα που γι αυτόν είναι ο ζωοδότης τάφος, ένα κομμάτι Βασιλείας των Ουρανών επί της άνυδρης γης της Μαδαγασκάρης, καλείτε να διακονίσει και να θυσιαστεί για όλους. Ευχηθείτε η διακονία του να είναι καρποφόρα και να βαδίσει συν Θεώ στο μέγα Μυστήριο της Ιεροσύνης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων